Powitanie pary młodej - lampka szampana.
Obiad:
- Rosół z makaronem + wkładka.
- Kluski śląskie białe i ciemne, ziemniaki
- Rolada wołowa, rolada wieprzowa, udko z kaczki, udko z kurczaka, filet z indyka faszerowany, schab z śliwką kalifornijską, udziec z indyka (2 kawałki na 1 osobę)
- Kapusta czerwona, kapusta biała
Desery:
- Lody
Ciasta:
- Sernik, szarlotka, kokosowe, galaretka
- Tort
- Słodycze, owoce
- Kawa, herbata, cappuccino, kawa rozpuszczalna / bez ograniczeń
Zimna płyta:
- Szynka gotowana, polędwica sopocka, baleron, wędzonka domowa, wędzonka krotoszyńska, medalion indyczy, schab w ziołach, salami, galantynka drobiowa, mięsa na zimno
- Frankfuterki lub białe kiełbaski
- Szynka, ozorek, schab w galarecie
- Deski serów (pleśniowe, żółte)
- Sałatki: grecka, cesarska, meksykańska, sojowa, włoska z pomidorami, jarzynowa - 2 rodzaje do wybory
- Dodatki rybne: koreczki śledziowe, rolmopsy, kulki rybne, śledzie opiekane, sałatka w oleju z cebulką
- Dodatki warzywne: pomidory, ogórki, pieczarki marynowane, grzybki, szaszłyk warzywny
- Mozzarela z sosem balsamicznym
Ciepła kolacja-platery:
- Devolay z szpinakiem, kotlet z pieczarkami, karczek marynowany
- Frytki, ziemniaki
- 2. rodz. surówek
- Sos myśliwski